Romana English

Rezervari telefonice: (+4)0247.367.133

HOTEL INTER - SERVICII

Hotelul Inter - ofera clientilor sai servicii conform categoriei de 4 stele, cu spatii de cazare realizate la cele mai inalte standarde, dotate cu instalatie de climatizare, televiziune prin cablu, telefon, conexiune internet, minibar, seif, sistem audio intern cu accesare direct din camera si alte facilitati necesare unui confort sigur.

Servicii Hotel Inter Servicii Hotel Inter

In afara serviciului de cazare propriu-zis, clientii hotelului beneficiaza si de alte servicii incluse in pret, cum ar fi mic dejun, sedinte de fitness si sauna, precum si parcare si serviciu de paza. Tot din categoria serviciilor gratuite amintim: informatii turistice si culturale ale zonei, depozitarea temporara a bagajelor, pastrarea valorilor, apel la ora solicitata, corespondenta, rezervarea de bilete pe mijloace de transport, informatii privind orarul mijloacelor de transport.

Servicii Hotel Inter Servicii Hotel Inter

Hotelul ofera de asemenea:

  • vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate,
  • suveniruri, etc.,
  • asigurarea de umbrele in caz de ploaie,
  • spalatorie / calcatorie,
  • room-service,
  • rent-a-car,
  • bar de zi.

Hotelul Inter dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri, dar in functie de amploarea evenimentului poate pune la dispozitie o ultramoderna sala de restaurant, la doar 2 km de hotel, pe soseaua Portului, , soseaua care face iesirea spre portul Zimnicea - Shvistov, precum si spre Punctul de trecere – vama cu bacul spre Bulgaria, in imediata apropiere a lacurilor Dunarica cu posibilitate de recreere la terasa exterioara a restaurantului.

Sala de restaurant are o capacitate de 180 de locuri , care se poate amenaja atat pentru prezentarea temei conferintei, seminarului,etc., cat si pentru finalizarea intalnirilor cu servire a mesei in bufet suedez diversificat ce poate satisface orice gust in aceeasi incinta.

Atat sala de conferinte cat si restaurantul sunt amenajate si dotate conform standardelor international cu flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, internet wireless, instalatie sonorizare si instalatie de climatizare.

Hotelul beneficiaza de un centru de infrumusetare (cosmetica cu impachetari parafango, etc, masaj, coafura, solar, manichiura / pedichiura).

Servicii Hotel Inter Servicii Hotel Inter

Optional, se pot organiza croaziere pe Dunare cu posibilitate de servire de masa pe vapor, partidede pescuit pe Dunare si view-safari prin fondul nostru de vanatoare.