Romana English

Rezervari telefonice: (+4)0247.367.133

HOTEL INTER - DISCO HOPE

Zimnicea inseamna natura, traditie... Putini poate stiu ca aici s-au pastrat intacte peisaje rupte din natura salbatica de odinioara ce inconjura aceasta zona, Dunarea fiind bariera navalitorilor din vechime, taramurile acestea avand conotatii istorice din timpuri stravechi, cu urme materiale istorice si arheologice care atesta o vechime de 24 de secole.

Discoteca Hope Discoteca Hope

Astazi, Dunarea inseamna cooperare transfrontaliera, schimburi culturale, economice si sociale. Pe malul Dunarii, societatea noastra a deschis o discoteca de vara numita Disco Hope, care prin insasi numele ei, creeaza speranta in aceasta cooperare internationala si nu numai, orasul bulgaresc fiind centru universitar, iar trecerile pe malul bulgaresc se realizeaza zilnic cu un vapor de croaziera.

Disco Hope, reprezinta in fiecare vara, atractia principala a zonei, fiind amplasata chiar pe malul Dunarii, intr-un mic golf, in care s-a organizat o adevarata plaja, ce beneficiaza de toate conditiile necesare pentru a simti din plin o zi de vacanta... natura te inconjoara, privelistea malului bulgaresc se asterne in trepte, plin de coline si dealuri incarcate de civilizatie...

Discoteca Hope Discoteca Hope

Dunarea are farmecul ei inedit, cu vapoarele ei ce navigheaza linistite si intregesc arareori peisajul, iar muzica tinereasca a discotecii care se aude la orice ora a zilei, pentru a-ti crea un mediu desavarsit, confera acestui loc... o incarcare energetica superpozitiva, care te binedispune si-ti incarca bateriile zilei de maine...

Discoteca dispune de o capacitate de 1000 de locuri.... Poti alege un rasarit sau un apus de soare la malul Dunarii, plaja, soare, sau o seara racoroasa si reconfortanta in tumultul muzicii tineresti ce razbate in noapte, reverberand pe valurile linistite ale Dunarii.

Discoteca Hope Discoteca Hope

Va asteptam la DISCOTECA DE LA DUNARE, cea mai mare si mai frumoasa locatie de acest gen din tara si nu numai...